adsense

căutare personalizată

joi, 17 iulie 2008

Vezi ce crede un stelist nervos


Iritat de lipsa de valoare a roş-albaştrilor, unul dintre susţinătorii vicecampioanei, userul Rumburak, lansează un atac dur asupra Stelei. Crezi că are dreptate?



"Lansez cateva intrebari sincere: credeti ca Steaua va termina campionatul urmator mai sus de locul 7 ( dupa Cluj, Dinamo, Rapid, Timisoara, Urziceni, Vaslui) ? Daca da, cat il va costa pe Gigi sa aranjeze totul ? Vom mai primi lovituri de la 11 metri pentru faulturi facute pe la 25 - 26 de metri de poarta ? Credeti ca Bernhard va fi mai bun decat Nicolita? Credeti ca Vali Badea poate alerga suta sub 30 de secunde? In ce conditii?

Credeti ca Neaga va mai inscrie vreun gol pana la retragere? Va fi un gol din actiune ? Din ce actiune ? Din a cui actiune ? Credeti ca Neaga s-ar putea transfera la un club luxemburghez de a 3-a liga ? La ce pret ? Va reusi Banel mai multe centrari prin fata sau prin spatele portii ? Prin fata carei porti? Va putea Zapata sa-l blocheze mereu pe Banel? Va reusi Lovin sa sparga tabela de marcaj din Ghencea in acest campionat sau se rezerva pentru urmatorul?

In urma cu ceva timp Mihaita Plesan zicea ca el valoreaza doi saci de cartofi. Credeti ca la pretul actual al sacului de cartofi aprecierea mai sta in picioare? Daca vom pica in preliminarii cu o echipa din Liechtenstein vom putea castiga pe Ghencea si vom putea remiza la Vaduz ? Daca aplica si aia tactica englezilor si vin fara numere pe tricouri ? Cine va reusi sa inscrie cele 8 goluri ale Stelei : Radoi 7 din penalti si un autogol ?

Cand se va da prima pasa inainte fara preluare si semiintoarcere spre jucatorul din spate : (a) in etapa a zecea (b) in etapa a douazecea (c) intr-un amical ?

Cine va reusi sa dribleze o alta persoana si pe cine : (a) pe adversar (b) pe arbitru (c) un fotograf

Carei echipe ii vom da mai multe goluri decat milioane de euro ?

Cat va ajunge biletul pe Ghencea la sfarsitul turului : - 50 de bani - 20 de bani -10 bani cu promisiunea ca vine Gigi si canta ", este mesajul userului rumburak, postat pe stelisti.ro

Niciun comentariu:

Bine ati venit pe blogul meu.

Salutare toata lumea sper sa va placa blogul meu
Powered By Blogger